Mobiele App
Waarom zou ik de app downloaden?
  • De veiligste, snelste en gemakkelijkste manier om te betalen aan de festivalbars
  • Je kan je tegoed terugvorderen
  • Altijd een overzicht van je uitgaven en tegoed
  • Je bent altijd op de hoogte van wat er gebeurt op het festival
  • Je kan je favoriete concerten aanduiden voor een persoonlijk programma
  • Krijg push-berichten over programmawijzigingen, praktische zaken, veiligheidsmaatregelen, locaties die volzet zijn, enz.
  • Neem deel aan wedstrijden en geniet van voordelen via onze partners
  • Je hebt alle informatie over de locaties en artiesten altijd op zak
Download

Web app: https://brussels-jazz.anykrowd.app/

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.anykrowd.brusselsjazz_app

Apple App Store: https://apps.apple.com/be/app/lotto-brussels-jazz/id6495369177

Je app-wallet aanvullen

Onze partner Payconiq by Bancontact zorgt dat je het krediet in je app veilig en gemakkelijk kan aanvullen. Dit is ook mogelijk met een top-up kaart die je koopt op het festival of met je bank-app. Download de payconiq-app en registreer u vóór uw bezoek: https://onelink.to/payconiqbybcteng

Kosten bij het gebruik van de app

Elke geldverrichting heeft een vaste transactiekost.

Tip: het is voordeliger om in één keer voldoende geld voor heel het festival op te laden in je app-wallet en nadien een terugbetaling te vragen van het tegoed dan meer dan drie keer geld op te laden.

 

app top-up kaart info
download app/aankoop top-up kaart €0 €1,00 Kaarten kunnen onbeperkt worden herbruikt en opgeladen
top-up van je wallet  €0,50 €0,50 kost per transactie
terugbetaling tegoed €1,00 kan enkel via de app! €1,00 Zet het krediet van je kaart over naar de app via de QR-code op de top-up card. Daarna kan je een via de app een terugbetaling vragen.
Terugbetalingen
App-wallet

Een tegoed boven 1 euro in de app-wallet kan je na het festival terugvragen. De transactiekost van 1,00 euro wordt automatisch afgehouden van je tegoed.
Omwille van technische en praktische redenen kunnen terugbetalingen enkel via de app worden aangevraagd in de periode van 1 tot 15 juni.
De verwerking zal enkele dagen duren. Wie zijn tegoed niet heeft teruggevraagd op 15 juni, kan hier geen aanspraak meer op maken.

Top-up kaart

Het tegoed op top-up kaarten kan niet worden teruggevraagd op het festival. Je kan het tegoed op je top-up kaart wel overzetten naar de app en via de app een terugbetaling vragen tussen 1 en 15 juni 2024. Wie zijn tegoed niet heeft teruggevraagd op 15 juni, kan hier geen aanspraak meer op maken.

Je tegoed schenken

Door geen terugbetaling te vragen van een klein restbedrag steun je ons financieel en help je om het festival ook volgend jaar gratis te organiseren.